Sähköasennukset Hämeenlinnassa ja lähialueella – meiltä myös urakointi!

Jätä sähköasennus ja muut sähkötyöt rauhassa meille! Sähköasennus kannattaa suosiolla jättää alan ammattilaisille.

Yhteystiedot

Omassa kodissa pienempien töiden tekeminen itse voi tuntua houkuttelevalta, mutta väärin tehdyt kytkennät eivät ole leikin asia, sillä henkilövahingon tai esimerkiksi tulipalon riski on merkittävä. Onneksi ammattimainen apu ei ole kaukana – Sähkötep Oy tarjoaa kattavia sähköalan palveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin Hämeenlinnassa ja lähiseuduilla. 

Kun teetät sähkötyöt meillä, voit olla varma siitä, että hoidamme ne aina laadukkaasti, turvallisesti ja yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Sähkötyöt kaikentyyppisille asiakkaille

Sähkötep Oy tekee sähkötyöt luotettavasti niin yksittäisille kotitalouksille, taloyhtiöiden isännöitsijöille, rakennusurakoitsijoille kuin teollisuusalan toimijoillekin. Palvelemme kaikenlaisia kiinteistöjä aina omakotitaloista teollisuuskiinteistöihin ja kokonaisiin taloyhtiöihin Hämeenlinnan seudulla. Toteutamme tehokkaasti niin pienimuotoiset sähköasennukset kuin laajat sähköurakatkin. Asennamme myös ilmalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät. Tavoitteenamme onkin tarjota asiakaslähtöistä palvelua, joka joustaa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta

Olemme Suomen suurimman sähköurakoitsijaverkoston jäsen

Sähkötep Oy on osa Elfin-ketjua, joka muodostuu yli 220 asiantuntevasta kotimaisesta sähköliikkeestä. Elfin-jäsenliikkeet ovat alan johtavia toimijoita, jotka hyödyntävät keskinäistä yhteistyötä kehittyäkseen jatkuvasti niin sähköalan ammattitaidon kuin asiakaspalvelunkin saralla. Elfin-jäsenyys on myös vakuus sille, että käytössämme on laadukasta välineistöä ja että pysyttelemme jatkuvasti ajan tasalla alan trendeistä ja kehityksestä. Lue lisää ketjusta täällä.

Esimerkkejä tekemistämme sähkötöistä

Sähkötep Oy tarjoaa muun muassa seuraavanlaisia sähkötöitä:

  • Sähköasennukset

  • Sähköurakointi

  • Sähköjärjestelmien ja -laitteiden huolto

  • Sähkölaitteiden tarkastukset.

Asennamme myös aurinkosähköjärjestelmiä.

 

Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja kokenutta, joten pystymme tarjoamaan joustavia ratkaisuja jokaisen asiakkaan ja kiinteistön tarpeisiin. Ota siis yhteyttä, niin selvitetään, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua!

Logo Elfin.

Kuulumme Elfin-urakoitsijoiden ketjuun!