PUTKITYÖT HÄMEENLINNASSA – ME PANEMME PUTKISTOT KUNTOON!

Sähkötep Oy hoitaa putkityöt osaavasti Hämeenlinnassa ja lähialueilla! Kun viemäri ei vedä tai putkisto alkaa olemaan pahasti perusparannuksen tarpeessa, ota yhteys Sähkötep Oy:n ammattilaisiin.

Yhteystiedot

Sähkötep Oy tarjoaa avun Hämeenlinnan seudulla! Sähköalan lisäksi myös putkityöt kuuluvat erikoisalaamme. 

Suosittelemme jättämään putkityöt ammattilaisen hoidettavaksi, sillä vesivahinko ei ole mukava kokemus. Jätä omat asentelut väliin ja ota meihin yhteyttä, kun tarvitset osaavaa tekijää putkitöille kiinteistössäsi! Palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä kuin liike- ja teollisuuskiinteistöjäkin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

ME YMMÄRRÄMME, ETTÄ TEHOKKUUS ON PUTKITÖISSÄ VALTTIA

Putkistojen toimintaa ei yleensä tule arjen keskellä ajatelleeksi – paitsi silloin, kun ne lakkaavat toimimasta. Kun viemäri ei vedä tai putkisto tuntuu vetelevän viimeisiään, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka tuo avun ilman turhaa viivyttelyä. 


Sähkötep Oy:n henkilökunta hoitaa putkityöt tehokkaasti ja samalla varmistaen, että työn jälki kestää aikaa sekä käyttöä. Hoidamme ripeästi pienemmät putkityöt, kuten tukkeutuneet viemärit. Monipuolisesta kalustostamme löytyy hätätilanteiden selvittämiseen vaadittavat putkitarvikkeet. Suuremmat saneeraukset suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme ne sovitun aikataulun mukaisesti.

TOTEUTAMME KATTAVAT PUTKITYÖT UUDIS- JA SANEERAUSKOHTEISIIN

Teemme tarvittavat putkityöt ammattimaisesti kaikenlaisiin kiinteistöihin, niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Tarvitsetpa sitten putkiasennusta uuteen omakotitaloon tai osaavaa urakoitsijaa kerrostaloyhtiön käyttövesisaneeraukseen, ota meihin yhteyttä


Hoidamme kaikenlaiset putkityöt asiakaslähtöisesti toiveitasi kuunnellen sekä mahdollisimman vähän vaivaa aiheuttaen. Vankan ammattitaidon sekä laadukkaan kalustomme avulla haastavammatkin projektit sujuvat meiltä saumattomasti.

Tyypillisiä putkitöitä

  • Tukkeutuneiden viemäreiden avaaminen

  • Vuotojen korjaaminen

  • Kylpyhuonekalusteiden, kuten WC-istuinten ja hanojen, korjaaminen ja vaihtaminen

  • Pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden huolto ja asentaminen

  • Käyttövesiputkistojen saneeraukset omakotitaloihin ja kerrostaloyhtiöihin

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja tarjoamaan jokaiselle yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Voimme luonnollisesti myös yhdistää putkityöt ja sähkötyöt yhteen laajempaan ratkaisuun, jos kiinteistösi tarvitsee useita eri palveluja. Ota siis yhteyttä ja kysy lisätietoja, niin selvitetään, miten voisimme parhaiten palvella sinua!