Ilmalämpöpumput HÄMEENLINNASSA – myymme ja asennamme laatulaitteet

Sähkötep Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput Hämeenlinnassa. Saat meiltä esimerkiksi Toshiban huippulaadukkaat laitteet. Asennamme myös muita merkkejä. Ota yhteyttä ja sovi aika!

Yhteystiedot

Sähkötep Oy tarjoaa avaimet viihtyisämpään elämiseen Hämeenlinnan seudulla. Sähkötöiden lisäksi myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja. Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät tarpeiden mukaan asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot ja muut tilat. Miellyttävän lämpötilan lisäksi saat laadultaan parempaa sisäilmaa. Samalla säästät energiaa ja rahaa. Palvelemme yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä sekä liike- ja teollisuuskiinteistöjen omistajia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

ILMALÄMPÖPUMPUT HELPPONA PALVELUNA

Sähkötep Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta etsii sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan ilmalämpöpumpun. Tarjoamme apua kokonaisvaltaisena ja helppona avaimet käteen -pakettina, johon kuuluu laadukas ilmalämpöpumppu ja asennus sähkötöineen.

 

Olemme sähköalan ammattilaisia, joilla on tarvittava ammattitaito ja luvat myös ilmalämpöpumppujen asentamiseen. Tiesithän, että kylmäainetta sisältävän laitteen, kuten ilmalämpöpumpun, voi asentaa vain asennusliike, jolla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukesin) myöntämä kylmäalan pätevyys. Ilmalämpöpumppu kannattaakin ostaa pakettina, johon kuuluu asennus. 

 

Meiltä saat myös kaikki laitteen ylläpitoon liittyvät asennukset, määräaikaishuollot ja korjaukset. Palvelemme asiantuntemuksella merkkiin ja malliin katsomatta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LAADUKKAITA RATKAISUJA TUNNETUILTA TUOTEMERKEILTÄ

Myymme ja asennamme esimerkiksi markkinoiden parhaita Toshiban ilmalämpöpumppuja. Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka avulla saat lisää mukavuutta elämääsi ja samalla säästät asumisen kustannuksissa. Toshiban tuotteilla pidät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden luotettavasti, helposti ja ympäristöä kunnioittaen.

 

Laadukkaasta valikoimastamme löydämme varmasti sinulle sopivan tuotteen. Tarvittaessa asennamme muidenkin valmistajien ilmalämpöpumppuja.

 

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen tuotteesta asennuksineen. Halutessasi saat meiltä apua sopivan tuotteen ja mallin valintaan. 

Esimerkkejä Toshiban laadukkaista ilmalämpöpumpuista:

  • Toshiba Premium+ -ilmalämpöpumppu on energialuokaltaan paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein 5.3, millä Premium+ ylittää jopa energialuokan A+++ vaatimukset.
  • Toshiba Polar on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta A+++
    lämmityksessä ja saavuttamaan erinomaista energiansäästöä. Sen energiatehokkuusluokka jäähdytyksessä on A ++.
  • Toshiba Aurora on hiljainen ja taloudellinen ilmalämpöpumppu, joka hyödyntää valmistajan taattua inverter- ja kompressoriteknologiaa. R32-kylmäaine takaa energialuokan A++ lämmityksessä ja jäähdytyksessä.
  • Toshiba Haori on skandinaavisen elegantisti muotoiltu design-ilmalämpöpumppu, joka sopii sekä kodin että vapaa-ajan asunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi sovittaa eri sisustustyyleihin sopivaksi.

 

Lisätietoa ilmalämpöpumpuista löydät: toshibasuomi.fi